Online Patiënten Portaal

Open project

Onze huisartsenpraktijk houdt een dossier bij van uw medische gegevens. Er staat bijvoorbeeld in wanneer u op het spreekuur bent geweest, welke klachten u toen had, een lijst met uw medicijnen, uitslag van bloedonderzoek, het advies van uw huisarts, uw allergieën.
U mag als patiënt uw medisch dossier bekijken of een kopie opvragen.

Wij doen als huisartsenpraktijk mee met het project Open. Het project helpt ons met het digitaal toegankelijk maken van de medische gegevens. Er wordt gebruikt gemaakt van CGM LIFE eServices, een persoonlijk online gezondheidsdossier. Dit wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Compu Group Medical ( CGM), leverancier van ons huisartseninformatiesysteem.

Niet in bezit van een account

Heeft u nog geen account maar wilt u wel graag gebruik maken van het online patiënten portaal? Dan verzoeken wij u om – in bezit van een geldig ID-bewijs- bij de assistente een afspraak te maken. De assistente zal dan samen met u het registratieproces doorlopen. Tijdens dit proces zal uw e-mail adres gecontroleerd worden, vragen wij u een toestemmingsverklaring te ondertekenen en ontvangt u een brief met daarin uw persoonlijke toegangscode. Hierna ontvangt u een bevestigings mail waarna u gebruik kunt maken van het online patiënten portaal.

In bezit van een account

Indien u al een account heeft aangevraagd, kunt u inloggen met uw verkregen gebruikersnaam en wachtwoord.
Klik hier om in te loggen in het online patiënten portaal ( let op: u wordt doorgestuurd naar een externe website).

Meer informatie over online inzage en inloggen kunt u vinden op https://open-eerstelijn.nl/ik-ben/patient/