afspraken

Voor het maken van afspraken kunt u in de ochtend bellen tussen 8.00 en 12.30 uur. Wij streven ernaar u dezelfde dag op het spreekuur te zien mits u tussen 8 en 9 uur belt voor een afspraak. We zullen elke dag verschillende afspraken hiervoor vrij houden. Desgewenst kunt u enkele dagen tot weken vooraf bellen voor een afspraak voor bijv. een niet spoedeisend probleem of een controle. De app ‘moet ik naar de dokter?’ kan u helpen of en wanneer u naar de dokter moet.

Spoedgevallen worden uiteraard direct of op dezelfde dag door een van de artsen bekeken. Meestal is er per consult 10 minuten tijd beschikbaar. Indien u meerdere klachten heeft of denkt meer tijd nodig te hebben voor bijv. een psychische klacht of een gesprek, verzoeken wij u dringend dit aan te geven bij de assistente zodat zij een dubbele afspraak voor u kan inplannen. Hopelijk kunnen wij hierdoor de wachttijden beperken.

Verder is het verstandig om u goed voor te bereiden op het bezoek door na te denken welke vragen u heeft aan de dokter. Op www.thuisarts.nl vindt u goede en betrouwbare informatie over diverse ziektebeelden en klachten. Dan kunt u na afloop van het consult nog eens rustig een en ander doorlezen.

Van 10.30 tot 11.00 uur is er praktijkoverleg en zijn wij telefonisch niet bereikbaar; voor vragen aan de dokter graag voor deze tijd bellen. Voor het aanvragen van een huisbezoek graag zo vroeg mogelijk bellen. Van 12.30 tot 14.00 uur is de praktijk gesloten en zijn wij enkel bereikbaar voor spoedgevallen.