actueel

Dr. P. Lodewijkx

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Piet Lodewijkx en ik kom als huisarts het team van Huisartsenpraktijk Coenen per 25 april 2022 versterken. Na de studie Geneeskunde met succes te hebben afgerond ben ik 3 jaar werkzaam geweest als arts in het ziekenhuis op de afdeling Spoedeisende Hulp en Chirurgie. Nadien heb ik mijn opleiding tot huisarts voltooid. Het 1ste jaar van deze opleiding ben ik reeds werkzaam geweest in de praktijk. Als huisarts ben ik deskundig, enthousiast en laagdrempelig bereikbaar. Ik woon samen met mijn vrouw, zoontje (3) en dochtertje (1) in Boxtel.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten, waaronder wielrennen, tennissen en hardlopen.

Graag tot ziens in de praktijk,
Piet Lodewijkx

Afscheid Dr. Diaz

Beste mensen,

Zoals jullie al weten zal ik stoppen met werken bij de Huisartsenpraktijk Coenen. Met veel plezier heb ik hier 2 jaar gewerkt en zal Beek en donk een speciale plek in mijn hart hebben.
Mijn laatste werkdag zal 1 april zijn.
Ik wens jullie een goede gezondheid en het allerbeste toe.

Met vriendelijke groet,
R. Diaz

Booster – vaccinatie op 29 december 2021

Uitnodiging voor de extra boostervaccinatie

We willen graag beroepsgroepen benaderen die baat hebben bij een snelle vaccinatie. Denk daarbij aan politie, brandweer, onderwijs, kinderdagverblijf, winkelpersoneel, horeca, schoonheidsspecialisten, MKB’ers, zwembadmedewerkers, mantelzorgers en andere contactberoepen.

Daarnaast is ook iedereen vanaf 18 jaar en ouder welkom, die aangesloten is bij de praktijk van Dr. Coenen of het Medisch Centrum Beek en Donk. Ook als ze al een afspraak hebben bij de GGD. Deze kan geannuleerd worden.

Een boosterprik halen kan woensdagavond 29 december tussen 17.00 en 20.00 uur.

Locatie:  Ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27 te Beek en Donk.

U ontvangt GEEN persoonlijke uitnodiging en aanmelden is NIET nodig. Wijs mensen die u kent op deze uitnodiging! 

ID bewijs verplicht meenemen, indien mogelijk ook uw registratiekaart van uw vorige vaccinatie registraties.

Als u de laatste drie maanden corona heeft gehad of korter dan drie maanden geleden een vaccinatie heeft gehad, dan komt u nu NIET in aanmerking.

Uitnodiging voor de extra boostervaccinaties

Voor iedereen vanaf 60 jaar, die nog geen booster heeft gehad of afspraak bij GGD heeft.

Plus iedereen onder de 60 jaar en niet jonger dan 18 jaar:

Met een chronische ziekte ( hartvaatziekte, diabetes, astma, COPD, nierziekte, reuma, dementie). Met een bewezen longschade door COVID. Met epilepsie en Parkinson. Met morbide obesitas ( BMI > 40). Zwangere vrouwen.

Let op: als u de laatste 3 maanden COVID heeft gehad of korter dan 3 maanden geleden een COVID vaccinatie heeft gehad; komt u NIET in aanmerking en wordt u t.z.t. door de GGD opgeroepen

De boostervaccinaties worden op donderdag 23 december tussen 18.00 – 23.00 uur gezet volgens schema en op beginletter achternaam alfabet:

Van 18.00 – 18.30 uur A t/m B

Van 18.30 – 19.00 uur: C t/m E

Van 19.00 – 19.30 uur: F t/m G

Van 19.30 – 20.00 uur : H t/m J

Van 20.00 – 20.30 uur: K t/m M

Van 20.30 – 21.00 uur: N t/m O

Van 21.00 – 21.30 uur: P t/m R

Van 21.30 – 22.00 uur: S t/m T

Van 22.00 – 22.30 uur: U t/m W

Van 22.30 – 23.00 uur: X t/m Z

Locatie: Ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27 te Beek en Donk

Let op! U ontvangt GEEN persoonlijke uitnodiging. Wijs mensen die u kent en in aanmerking komen voor een boostervaccinatie daarom op deze uitnodiging!

U brengt de volgende zaken mee als u naar de vaccinatie locatie komt:

ID bewijs en Uw registratiekaart van uw vorige vaccinatieregistraties.

Let op! We willen u met klem vragen het vermeldde schema aan te houden, dit om de doorstroom zo goed mogelijk te laten verlopen. Donderdagavond 23 december is vooralsnog de enige datum die wij als huisartsen prikken, kunt u niet zal de vaccinatie via de GGD plaats vinden. U hoeft hiervoor dus niet de huisarts te bellen.

We zijn verplicht om na het vaccineren uw welzijn 15 minuten te observeren. Hiervoor hebben wij een select aantal zitplaatsen. Omdat we zoveel mogelijk mensen in korte tijd willen vaccineren kan het zijn dat we u vragen 15 minuten buiten het pand te wachten, op de daarvoor aangegeven plek, zodat wij ook daar u kunnen observeren, onze capaciteit wordt hiermee enorm vergroot. We willen u vragen hierin zelf uw verantwoordelijkheid te nemen.

Wij rekenen op uw medewerking!

Afscheid Ingrid.

Na 5 plezierige jaren hier in de praktijk heb ik de kans aangegrepen om vanaf 1 mei in Asten -vlak bij mijn woonplaats- in een huisartsenpraktijk te gaan werken. Dit doe ik met de nodige spijt in mijn hart. Ik heb hier altijd met veel genoegen gewerkt.
Mijn opvolger is Petrie van Erp. Zij heeft 3 jaar in een huisartsenpraktijk in Eindhoven gewerkt, ook zij zocht een plek dichter bij huis.
Ik wens iedereen met haar en het het hele team een goede samenwerking toe.

Opvolging Dr. Harmsen.

Mijn naam is Rita Diaz en ik kom uit Portugal. Ik heb mijn opleiding tot huisarts in Portugal afgerond in 2016. Omdat mijn man Nederlander is, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik, na mijn opleiding, naar Helmond verhuisd. In de afgelopen 3 jaar heb ik als vaste huisarts in een huisartsenpraktijk in Eindhoven gewerkt en heb ik spoeddiensten gedraaid in de huisartsenpost in Eindhoven en Geldrop.
Het werken in een dorp was altijd iets dat ik wilde en het sympathieke dorp Beek en donk sprak me meteen aan. Ook vind ik het fijn dat het bereikbaar is voor me. Met veel enthousiasme kijk ik ernaar uit om hier te gaan werken als vaste huisarts.
Vanaf mei 2020 zal ik het team van Dr. Coenen versterken op dinsdag en vrijdag en vanaf september ook de donderdag.

Afscheid Dr. Harmsen

Op 1 mei neem ik afscheid van deze praktijk. Reden is dat ik samen met mijn vroegere opleider in Uden een eigen huisartsenpraktijk ga starten. Ik heb hier altijd met plezier gewerkt en kijk met genoegen terug op een fijne samenwerking met alle medewerkers en een vertrouwensband met de patiënten.
Mogen het jullie allen goed gaan!

Sheila Harmsen

Corona virus

Het nieuwe coronavirus kan longontsteking geven. Probeer te voorkomen dat u virussen krijgt of aan anderen geeft: Was uw handen vaak met zeep, Nies en hoest in uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes, houd 1.5 meter afstand van elkaar.

Bel direct uw huisarts of huisartsenpost als u koorts heeft (38 graden of hoger). U hoest of ademt moeilijk. Uw huisarts vertelt dan wat u moet doen. Ga NIET naar uw huisarts of huisartsenpost toe.